Dit is onze aanpak

voor een bijles

in jouw tempo!

Stap 1

Kennismaking

In een telefonisch kennismakingsgesprek bespreken we samen de schoolsituatie, de leerhouding en de hulpvraag. Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. Op basis van het kennismakingsgesprek kunnen we een afspraak maken voor een leerplan op maat.

aanmelden voor de gratis intake
Stap 2

Een leerplan op maat

Tijdens een persoonlijk gesprek wordt met de informatie van de ouder, het kind en de school (uiteraard in overleg) een leerplan op maat opgesteld. Door op zoek te gaan naar een verklaring in het gedrag van het kind lukt het vaak om een persoonlijk en passend behandelplan te maken. Zo leert ieder kind zichzelf (en ouder en/of school) resultaatgericht te sturen op de gewenste verandering.

Stap 3

Afstemming met school en ouders

Samenwerking met ouders en school vinden we erg belangrijk. Een goede afstemming zorgt voor een optimale ontwikkeling. Samen opzoek gaan naar wat goed past bij wat de ouder zoekt, met wat de school al doet, maar vooral wat bij het kind past.

Stap 4

Starten met bijles in jouw tempo

Na het afstemmen van het persoonlijke ontwikkelingsplan, leggen we de agenda’s naast elkaar om samen opzoek te gaan naar een geschikt moment in de week voor de bijles. Kinderen die eraan toe zijn, worden gestimuleerd om met een eigen agenda de bijlessen bij te houden en het huiswerk in op te schrijven. Zo krijgen ze inzicht in wat plannen inhoudt.

Bekijk onze tarieven

Behoefte aan een specifieke bijles-op-maat?

Ideaal voor leerlingen die tegen leeruitdagingen aanlopen zoals dyslexie en hoogbegaafdheid.

Verder lezen

Kom met ons in gesprek

Aanmelden voor de gratis intake